StartpaginaE-mail sturen

Apotheek Poldervaart 24 uur open Lettergrootte verkleinen Lettergrootte vergroten

FARMACEUTISCHE KWALITEIT

Projecten

Onze farmaceutische zorg beperkt zich niet binnen de apotheek. Zo hebben we binnen en buiten het Vlietland Ziekenhuis intensief contact met verschillende zorgverleners:

Ontslaggesprek op de afdeling Cardiologie.
Hierbij worden alle relevante informatie omtrent de nieuwe, oude en gewijzigde medicijnen aandachtig met de patiënt doorgenomen.
Speciale aandacht voor de dialyse patiënten.
De medicijnen worden tijdens de wekelijkse behandelingen in de apotheek uitgezet en op de afdeling bezorgd. Hiermee verkorten we de verblijfsduur voor deze patiënten.
24 uur medicatie overdracht.
De Spoed Eisende Hulp wordt voorzien van de actuele medicatie status van de patiënt, die op deze afdeling wordt binnengebracht.
Medicatie oncologie.
In overleg met de afdeling Oncologie worden de medicijnen vooraf klaargemaakt. Hierdoor is er de mogelijkheid voor een aanvullend persoonlijk gesprek.

Zorgregistratie

Middels een uniek zorgregistratiesysteem leggen we zorgstappen vast, zoals wijzigingen aan een recept, klachten, en projecten waaraan u heeft deelgenomen.

Multidisciplinaire zorg

Om de kwaliteit van onze zorg en service optimaal te houden, heeft de apotheker intensief contact met verschillende disciplines in het ziekenhuis.

Openingstijden

Apotheek Poldervaart is 24 uur per dag, 365 dagen in het jaar open. U bent gegarandeerd dat u nooit voor een gesloten apotheek zult staan.

Contact Opnemen

Wilt u meer informatie of een afspraak maken, neemt u dan contact op per telefoon via (010) 313 69 30.