Service – Apotheek Poldervaart – Schiedam

Service

Voorlichtingsmateriaal

Naast onze zelfzorgfolders, hebben wij ook een zeer breed assortiment aan voorlichtingsmateriaal over patiëntenverenigingen, aandoeningen, voeding, zwangerschap, zelfzorg en dergelijke.

Geneesmiddelenpaspoort

Een geneesmiddelenpaspoort is een verslag van uw, bij onze apotheek bekend zijnde, actuele medicatiegegevens. Hierin worden fabrikantnamen, stofnamen, sterkte en gebruik weergegeven. Tevens kunnen allergieën, overgevoeligheden en chronische aandoeningen worden genoteerd. Wij adviseren u dit paspoort bij ieder bezoek aan uw arts of aan het ziekenhuis te tonen. Het is ook handig om het geneesmiddelenpaspoort mee te nemen als u op reis gaat naar het buitenland. U kunt hiermee de douane overtuigen dat u de geneesmiddelen voor eigen gebruik meeneemt.

Innameschema

Vindt u het moeilijk te onthouden wat u wanneer moet slikken? Wij maken graag een innameschema voor u. Daar staat precies op welk middel u wanneer het beste kunt innemen.

Spreekkamer

Onze apotheek beschikt over een spreekkamers om ongestoord over uw geneesmiddelen of hulpmiddelen te praten.

Herhaalmedicatie

Indien u herhaalrecepten van de apotheek heeft ontvangen, kunt u er voor kiezen dat wij deze in beheer houden. Zodra uw volgende afhaaldatum nadert, kunt u een bericht van ons verwachten dat uw geneesmiddelen klaar zijn om afgehaald/bezorgd te worden. Indien u gebruik wenst te maken van deze service, verzoeken we u een afspraak met ons te maken.